E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Fotograaf

Dankzij de smartphone maakt iedereen dag en nacht foto’s. Iedereen kan een foto maken, maar een goede foto is iets heel anders. Een professionele fotograaf is een absolute must. Die kan “op commando” en “altijd” goede foto’s maken. Niet een paar, maar een complete set professionele en consistente beelden die aansluiten bij jouw behoefte als klant. Ook als het regent. Ook als het licht slecht is. Ook als het voorwerp of de persoon die in beeld moet heel dichtbij is of juist heel ver weg.  Wij zijn jouw fotografiepartner voor iedere gelegenheid.

Ik zoek een fotograaf voor

Evenement

Hoe klein of hoe groot ook, ieder evenement verdient het om vastgelegd te worden. Als organisator van een evenement krijg je vaak niet alles mee, druk als je bent om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Wij leggen precies dát vast: lachende gezichten en armen die de lucht in gaan. Maar ook de details. Het heffen van de glazen. De hand op de schouder. De zweetdruppel aan de neus van de fietser die over de finish komt. Wij zien het en leggen het vast, zonder zelf op te vallen.

Horeca

Zoek je iemand die jouw horecagelegenheid én jouw gerechten perfect in beeld kan brengen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als echte Bourgondiërs en lekkerbekken, voelen we ons als een vis in het water in iedere kroeg en elk restaurant. Tijdens een horecareportage bewegen we ons door jouw café, restaurant of hotel om de sfeer vast te leggen, de gerechten en de dranken te fotograferen, en de kleine details te onthullen die jouw bedrijf zo bijzonder maken. Laat het beste van jouw zaak zien met onze uitnodigende beelden. Alles kan!

Familie/gezin

Staan jullie nou nooit eens leuk met zijn allen op de foto? Ga dan met onze fotograaf op pad voor een gezinsshoot. Samen bepalen we de mooiste plek, een locatie waar iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn. Dat kan in het bos of op de heide zijn, maar ook in jullie eigen huis of tuin, of bijvoorbeeld bij een graffitimuur, een racebaan of op een andere stoere plek. Tijdens de fotoshoot maken we er samen iets leuks van om als eindresultaat spontane foto’s te krijgen. Niet te perfect, niet te gelikt, gewoon met de haren in de wind, de voeten in het zand en vooral met veel plezier. In plaats van het gezin kan het natuurlijk ook de hele familie zijn, of de oma’s en opa’s met de kleinkinderen.

Vraagje?

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.