E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Horeca fotografie

Of het komt doordat we zelf zo veel van onze vrije tijd in de horeca doorbrengen, durven we niet te zeggen, maar horecafotografie is onze specialiteit. De ruimte, de sfeer, de gasten en natuurlijk de gerechten; we brengen het zo in beeld dat de kijker gaat watertanden.

Voordelen

Soms vraagt het maken van de juiste foto om een andere manier van kijken. We denken graag met je mee voor het perfecte plaatje. De gordijnen laten wapperen, een tafel verplaatsen, een aantal gasten (of modellen) in een geanimeerd gesprek aan tafel, de kaarsjes aan, of een doorkijkje creëren naar de keuken of de feestzaal… Wij zorgen ervoor dat je zaak mooier in beeld komt dan dat jij in je hoofd had.

  • Het perfecte voorproefje
    Het eten en de drankjes springen van de foto’s. Wat op het bord ligt, ziet eruit zoals het smaakt. Je wilt natuurlijk niet dat iets er minder lekker uitziet dan het in werkelijkheid is. Het juiste licht, een rustige achtergrond, het perfecte bijpassende servies in combinatie met ons fotografische oog zorgen ervoor dat jouw gasten een smakelijk voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten en waar ze zich op kunnen verheugen.
  • Alle foto’s bewerkt
    De foto’s die wij maken – van je personeel, je ruimtes, je gerechten – zijn perfect te combineren met al je content. Op je website, op social media, in een nieuwsbrief, bij een persbericht. Bovendien bewerken wij de foto’s voor we ze naar je toesturen. Eventuele donkere hoekjes of storende schaduwen zijn zo niet meer zichtbaar.

Neem contact met ons op

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.