E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Tekstschrijver

Wij houden van beeld, maar weten ook dat teksten onmisbaar zijn. Veel ondernemers denken dat ze zelf kunnen schrijven, zij kennen hun bedrijf of product immers het best. Misschien ben je er best goed in en weet je prima de d’s van de t’s te onderscheiden. Toch schrijft een tekstschrijver nét even wat vlotter (sorry). Een goede tekstschrijver schrijft een heldere tekst. Zonder wollig taalgebruik, jargon, of passieve zinnen en sneller dan jij. En dat komt goed uit want jij hebt een bedrijf te runnen, klanten te helpen, reputatie te managen, naamsbekendheid te vergroten, personeel te inspireren en nog tig dingen meer. Dus waarom zou je dan die teksten niet overlaten een tekstschrijver?

Ik zoek een tekstschrijver voor

Blogs

Zitten mensen wel te wachten op jouw blog? Het antwoord is simpel: als je een onderwerp beter, leuker, krachtiger of helderder kan bespreken dan andere bloggers, dan zitten mensen zéker te wachten op jouw blogs. Er zijn zo veel smaken, behoeften en voorkeuren. Dus is de kans groot dat mensen jouw schrijfstijl toffer vinden dan de stijl van een ander. Wij zorgen voor die toffe stijl. Met een blog deel je bovendien jouw kennis en ervaring. Doordat je blogs schrijft (laat schrijven) over jouw kennis en ervaring, kun je jezelf echt neerzetten als expert. Want jij weet ontzettend veel over jouw vakgebied. En last but not least een blog trekt veel extra bezoekers naar je website, want zoekmachines houden van verse content.

Website

Wil je webteksten met karakter? Teksten die jouw aanbod goed verkopen, zónder Tell-Sell of Teleshopping gevoel? Teksten die lezers moeiteloos overtuigen, die perfect bij jou passen en waar Google en andere zoekmachines voor applaudisseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij weten lezers te triggeren en te overtuigen. Wij schrijven teksten die naadloos aansluiten op jouw doelgroep. Hoe? Door je doelgroep in kaart te brengen, daar de schrijfstijl op aan te passen en elke boodschap op je website in de juiste vorm te gieten. Overtuigend zonder over te komen als een gelikte verkoper of gladde marketingman. Goede webteksten leiden tot meer klanten, een betere merkpositie en hogere verkoopcijfers. Slechte teksten stoten potentiële klanten af en schaden je bedrijfsimago. Dus, laat ons voor je schrijven. Dan denken we meteen met je mee over een logische opbouw, menustructuur en indeling van je website.

Interview

Zelfs mensen die nooit een boek lezen en geen geduld hebben voor de krant, vinden het leuk om een interview te lezen. Interviews zijn inspirerend. Mensen houden van persoonlijke verhalen en een kijkje achter de schermen. Op websites of in brochures worden interviews beter gelezen dan ‘droge’ informatie, dus de kans dat je boodschap overkomt is groter. Medewerkers voelen zich gezien en gehoord als ze worden geïnterviewd en zijn blij hun ervaringen te delen, klanten voelen zich vereerd en gewaardeerd en vertellen op een leuke manier waarom ze klant bij je zijn. Zo is een interview een goed middel om andere mensen te overtuigen van jouw dienst of product, zonder dat je ‘harde’ reclame maakt. En een interview levert altijd informatie die je op een andere manier niet te weten zou zijn gekomen. Daar doe jij je voordeel mee.

Reportage

Ben je niet bij een activiteit, evenement, bijeenkomst en lees je achteraf een samenvatting of de notulen? Dan krijg je heel droog mee wat er is gezegd en besloten. Is dat vergelijkbaar met een reportage? Not even close! Want een reportage besteedt aandacht aan de sfeer, de omgeving, de aankleding en de reactie van de deelnemers. In een reportage staan opvallende citaten en details die soms zelfs de bezoekers niet zijn opgevallen. Beschrijvingen worden afgewisseld met dialogen. Wie onze reportages leest, vindt het jammer dat hij of zij er niet bij was. Omdat we alles in huis hebben, voorzien we de geschreven reportage graag van sfeervolle foto’s of een flitsende video. Wedden dat de volgende keer méér mensen naar jouw evenement komen?

Vraagje?

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.