E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Videograaf

Videografie is een prachtige combinatie van techniek, creativiteit en vakmanschap. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een korte, flitsende clip tot een gedetailleerde bedrijfspresentatie of een aftermovie van een evenement. In de modder staan of een storm trotseren voor de mooiste beelden. Wij staan met beide benen op de grond, maar zijn de beroerdste niet om onze drone de lucht in te sturen voor spectaculaire opnames. We denken mee in het creatieve proces of nemen het volledig uit handen. We leveren video’s in elk format, zodat je de film op alle mogelijke social media platforms in kunt zetten. Ben jij klaar voor content met impact?

Ik zoek een videograaf voor

Zakelijk

Een bedrijfs- of promotiefilm laten maken is dé manier om jouw verhaal op een originele manier te vertellen. Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld vormen van jouw organisatie. Met een bedrijfsfilm maak je de gewenste goede eerste indruk en kom je professioneel over bij de buitenwereld.

Evenement

Van wielerwedstrijd tot festival. Van klantenevenement tot nieuwjaarsduik. Evenementen zitten vol prachtige gebeurtenissen. Een evenementvideo kan je nooit helemaal regisseren, je moet een evenement ook voelen om de spontane momenten en de specifieke emoties vast te leggen. Op deze manier ben je niet alleen in het bezit van een unieke bedrijfspresentatie, maar een aftermovie is perfect in te zetten voor marketing doeleinden. Deel de aftermovie op social media en je bedrijfswebsite en vergroot zo je aantrekkelijkheid en naamsbekendheid.

Horeca

We hebben veel ervaring met filmen in de horeca. Dat zou kunnen komen omdat we zelf liefhebbers van de horeca zijn en je ons geregeld aan de bar of op het terras vindt. Voor cafés, restaurants en hotels maken we bedrijfs- en productvideo’s. In horecagelegenheden wordt vaak iets georganiseerd en gevierd, denk aan thema-avonden of jubilea. Die activiteiten brengen we graag in beeld. En het gebeurt niet zelden dat mensen die er niet bij waren daar spijt van hebben als ze de beelden zien. Heffen we snel samen het glas op een geslaagde samenwerking?

Videoclip

Een professionele videoclip creëert extra gevoel bij jouw muziek en geeft extra betekenis aan het nummer. Op basis van de tekst en het ritme bedenken we creatieve ideeën. We maken een verhaallijn en bepalen met jou de locatie(s) die de beste sfeer aan de clip geven. Ben jij klaar voor het grote publiek?

Vraagje?

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.