E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Bruiloft videografie

Een trouwfilm, trouwclip en ceremoniefilm die net even anders zijn dan anders. Gewoon fantastische kwaliteit waar de energie en het plezier van jullie bruiloft vanaf spat. Dus vooral jullie als bruidspaar, familie en vrienden, maar ook de stukken taart, spelende kinderen, verdwaalde huisdieren, kleine ongelukjes, mooie gebaren en alle moment die jullie door drukte over het hoofd zien, komen in beeld.

Meer informatie

Voordelen

Wij werken niet per uur maar per dag. Een groot voordeel, want zo blijven we flexibel en zijn er geen verrassingen achteraf. Tot hoe laat het feest ook duurt, wij zijn erbij van aankleden en opmaken tot dat de laatste gast moe en tevreden huiswaarts keert. Zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken dat we iets missen.

  • Onbeperkt aantal uren aanwezig
    We beginnen vanaf het omkleden en gaan pas weg als alles erop staat. Geen keuze stress wat betreft de uren. Wij zijn er voor jullie.
  • Drie soorten video’s
    De trouwfilm die jullie ontvangen, is een soort-mini documentaire. Zo kunnen jullie de hele dag opnieuw beleven in een film van ongeveer 30 minuten, inclusief details die jullie op de dag zelf hebben gemist. De trouwclip is ideaal om te delen op social media en om te laten zien aan mensen die niet aanwezig konden zijn op jullie bruiloft. Genieten van de hoogtepunten in een clip van ongeveer 4 minuten. Om nog heel vaak terug te kijken en te delen! En in de ceremoniefilm leggen we het officiële gedeelte vast, want het officiële gedeelte van de bruiloft gaat vaak in een roes aan het bruidspaar voorbij.
  • Verzorgde content
    Is het toegestaan en veilig? Dan filmen we ook vanuit de lucht met onze drone. Een dag vol hoogtepunten is immers ideaal om vanuit de hoogte vast te leggen.

Contact

Jullie herinnering is onze passie. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.