E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Familie- en gezinsfotografie

Misschien heb je het al honderd keer geprobeerd, het maken van een leuke familiefoto waar iedereen vrolijk op staat. Dat valt niet mee! Er is altijd wel iemand die net zijn ogen dicht heeft, of die overdreven poseert en geforceerd lacht. Niet als wij de fotografie op ons nemen.

Voordelen

Door veel interactie en een vleugje humor (ons handelsmerk!) krijg je de leukste foto's. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we bijvoorbeeld naar het park, uitwaaien langs het water, of juist rondwandelen op een industriële locatie. Maar ook in onze studio is niets te gek. Bij ons hoef je niet te poseren, maar ben je gewoon jezelf.

  • Eindelijk foto’s met het hele gezin/de hele familie
    In veel gezinnen is het zo dat altijd dezelfde persoon de foto maakt. Hij of zij staat er dus vaak niet op. Of staat – in het geval van een selfie – altijd groot in beeld met een hinderlijk stuk arm erbij. Wij zorgen dat iedereen leuk op de foto staat.
  • Alle foto’s bewerkt
    Wij halen het beste uit jullie gezins- of familiefoto’s en bewerken ze allemaal voordat we ze naar jullie toesturen. Dat wil niet zeggen dat we uitgebreid rimpels gaan retoucheren (sorry!) maar wel dat er geen rode ogen of hinderlijke schaduwen meer te zien zijn.
  • Ongedwongen en spontane foto’s
    Wij vinden het veel belangrijker om een klik te hebben met de familie die voor ons staat, dan alleen te klikken met de camera. De spontaniteit en energie die wij met ons mee brengen zie je terug in de foto’s. Iedereen komt er stralend in beeld!

Neem contact met ons op

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.