E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Bruiloft fotografie

Bruiloftfotografie is een vak apart. Wij doen niet aan foto’s schieten en klaar. Integendeel. Wij maken eerst uitgebreid kennis met het aanstaande echtpaar en laten ons uitvoerig informeren over hoe de grote dag eruit ziet. Zo staan we altijd op het juiste moment op de juiste plek, zonder jullie of jullie gasten in de weg te lopen. Op een onopvallende manier brengen we zelfs de kleinste details in beeld.

Speciaal voor de bruiloften hebben we een aparte website gemaakt. Hier vindt je alle informatie over onze werkwijze, tarieven en voorbeelden.

Ga door naar onze speciale website

Voordelen

Wij werken niet per uur maar per dag. Een groot voordeel, want zo blijven we flexibel en zijn er geen verrassingen achteraf. Tot hoe laat het feest ook duurt, wij zijn erbij van aankleden en opmaken tot dat de we alles voor het eindresultaat op beeld hebben staan. Zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken dat we iets missen.

  • Alle foto’s bewerkt
    Wij halen het beste uit jullie foto’s en bewerken ze allemaal voordat we ze naar jullie toesturen. In totaal ontvangen jullie ongeveer 700 foto’s die haarscherp weergeven hoe jullie trouwdag was. Maar dan zonder rode ogen, donkere hoekjes of andere storende elementen.
  • Volledige resolutie
    Jullie ontvangen alle foto’s in de volledige resolutie. Dat betekent dat jullie ze nog overal voor kunnen gebruiken en er alle kanten mee op kunnen. Van social media, bedankkaartje en fotoalbum tot groot aan de muur op canvas, hout of aluminium.
  • Fotograaf en videograaf in een team
    Veel koppels huren ons in voor het totale media pakket. Fotograaf en videograaf, alle uren aanwezig, transparant, makkelijk en totaal ontzorgd.
Ga door naar onze speciale website

Contact

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.