E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Evenement fotografie

Als je een evenement organiseert geef je veel geld uit aan de uitnodigingen, de locatie, de catering, het licht en het geluid. Om de herinneringen aan dit event levend te houden, zijn goede foto’s echt een must. Daarnaast speelt eventfotografie een belangrijke rol in de marketing voor aankomende events. De foto’s laten zien dat wie er niet bij was écht iets heeft gemist. Kortom, evenementen fotograferen is net zo belangrijk als een mooie locatie of goede cateraar!

Voordelen

Evenementfotografie biedt tal van voordelen. Gasten kunnen de foto’s gemakkelijk delen wat jou meer exposure geeft. Bezoekers aan evenementen gaan sowieso graag op de foto, ze hebben immers hun best gedaan op hun outfit en laten die graag zien. Je kunt de foto’s prima gebruiken als marketingmateriaal op je website, op social media of bij je blog. Voor extra naamsbekendheid (en klanttevredenheid!) is het mogelijk om in de foto’s bijvoorbeeld een logo van een sponsor of partner te plaatsen.

  • Professionele uitstraling
    Evenementen vinden vaak plaats in donkere binnenruimtes met weinig daglicht. Fotograferen in moeilijke omstandigheden dus. Doordat wij de nieuwste apparatuur en de beste lenzen gebruiken, zien alle foto’s er professioneel en natuurlijk uit.
  • Verzorgde content
    Evenementfoto’s versterken je content. Bijvoorbeeld door ze te plaatsen bij een geschreven verslag van het evenement.

Neem contact met ons op

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.