E i n d e l i j k g o e d z i c h t b a a r !

Loading

Livestream

Een livestream opzetten is zo moeilijk niet. Livestreamen nam een enorme vlucht in coronatijd. Livestream is een breed begrip, waar veel verschillende online evenementen onder kunnen vallen. De gemene deler: een gebeurtenis wordt live gestreamd (oftewel uitgezonden) via internet. Twee van de grootse voordelen: de kosten zijn laag én livestreams kun je gemakkelijk delen.

De voordelen

  • Groot bereik
    Wil jij een groot publiek bereiken en de betrokkenheid van de deelnemers vergroten? Een livestream is hier uitermate geschikt voor. Met een livestream vergroot je je bereik en bied je de mensen die niet ‘in het echt’ aanwezig kunnen zijn toch de mogelijkheid om een evenement of cursus bij te wonen. Livestreams kun je inzetten bij een congres, een concert, een praatprogramma, bij webinars of vergaderingen. Een livestream spoort mensen aan die jouw evenement nog niet fysiek bezocht hebben om dat toch een keer te doen.
  • Beleving
    Bij een livestream is er ook vaak de mogelijkheid om te reageren, bijvoorbeeld via een chatfunctie of door kijkers in de uitzending te halen. Hierdoor krijg je waardevolle interactie en daarmee vergroot je de beleving van de kijkers.

Vraagje?

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. Heb je een idee of ben je op zoek naar sterke content? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.